ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ  ΑΡΚΑΔΙΑΣ
     

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


          Την 27η Μαρτίου 2013, διεξήχθη η Ετήσια Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας (Τρίπολης). Κατά την Συνέλευση, πέραν των Τακτικών Θεμάτων, που συζητήθηκαν,  πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Αγιοβασιλόπιττας,  την οποία ευλόγησε ο π. Γεράσιμος Λειβαδάρος,
μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.  'Οπως είχε ανακοινωθεί, αντί "φλουριού", εκληρώθησαν διάφορα δώρα. Τα δύο πρώτα δώρα ήσαν προσφορά του Συλλόγου μας, το χρηματικό αντίτιμο 100 και 50 ΕΥΡΩ, αντιστοίχως. Τα υπόλοιπα δώρα ήσαν προσφορά επιχειρηματιών της πόλης μας: Electonet (Σωτήριος Σκανδάλης,  Εθν. Αντίστασης 8), Ταβέρνα "Μπασακιώτη" (Ερυθρού Σταυρού 29), Κατάστημα Ποδηλάτων Ιωάννη Μάγκλαρη (Β. Οικονομίδου 17),  Κομμωτήριο "Κατερίνα" (Βάρβογλη 7), Κουρείο "Βασίλης" (Γεωργίου Α' 22),  τους οποίους οφείλουμε και να ευχαριστήσουμε. για τη προσφορά και  διάθεση προϊόντων τους, που εκληρώθησαν στα μέλη μας.  Προσέτι, ευχαριστούμε και την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, που μας φιλοξένησε στην αίθουσα, που διαθέτει,  επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

        Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί, επίσης, όλα τα μέλη που παρευρέθησαν στην Γενική Συνέλευση και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλευρό της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.), προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης της επίθεσης που έχει δεχθεί και συνεχίζει να δέχεται, τα τελευταία χρόνια, η Ελληνική Πολύτεκνη Οικογένεια από τις Κυβερνήσεις που πέρασαν και, ιδιαιτέρως, από την αλλοπρόσαλλη πολιτική της Μνημονιακής Συγκυβέρνησης.  Μίας εξωφρενικής ανθελληνικής  τακτικής,  που θέτει την Ελληνική Οικογένεια "υπό διωγμό",  "τιμωρεί και αποτρέπει" την πολυτεκνία, που αντιμετωπίζει τα παιδιά ως "τεκμήριο πλουτισμού",  με την ανίερη περικοπή των οικονομικών κινήτρων και την εξοντωτική υπερφολόγησή της.

Μέσα από αντισυνταγματικoύς, ανθελληνικούς Νόμους και ..."Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου" (!!!),  καταδεικνύει ότι  η Πολιτική Τακτική,  που ακολουθεί η Κυβέρνηση είναι  "Εθνοκτόνος", δηλαδή,  "Ελληνοκτόνος" (!!!).

     

        Λησμονεί, προκλητικά, την μεγάλη συμβολή της Πολύτεκνης Οικογένειας στους απελευθερωτικούς πολέμους της Πατρίδας μας,  αφού, η Ελληνική Πολύτεκνη Οικογένεια είναι εκείνη, που "τροφοδότησε"  με αγωνιστές, ήρωες και ηρωίδες, τον μεγάλο  ξεσηκωμό  του Γένους μας, για να μπορέσει και πάλι να ορθοποδήσει το 'Έθνος μας,  μετά από αιώνες,  ολόκληρους,  που "...όλα τα' σκίαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά" !

       

        Η Ελληνική Πολύτεκνη Οικογένεια είναι εκείνη που συνεχίζει,μέχρι σήμερα, να στελεχώνει με ανθρώπινο δυναμικό υψηλού εθνικού φρονήματος τον Ελληνικό Στρατό μας, ώστε να τον καθιστά ..."σεβαστό στους φίλους και φοβερό στους εχθρούς"!

     

        Τα οικογενειακά οικονομικά κίνητρα, όλων των ελληνικών οικογενειών (ανεξαρτήτως αριθμού τέκνων), πρέπει να παραμείνουν αλώβητα.  Είναι αδιαπραγμάτευτα!  Ιδίως όταν, την ίδια ώρα,  με το πρόσχημα της ..."ανάπτυξης",  βλέπουμε  πακτωλό δισεκατομμυρίων να βαίνουν προς "ενίσχυση" (!) των μεγάλων τραπεζικών σαρκοβόρων δεινοσαύρων, των ξένων και ντόπιων κατασκευαστικών μεγαλοεταιρειών και προς "χρηματοδότηση" των διεθνών μισάνθρωπων τοκογλύφων και των ξένων αδηφάγων μονοπωλίων.

       

        Η Κυβέρνηση να φροντίσει να νοικοκυρέψει τα "οικονομικά", διεκδικώντας,  από τους φυσικούς καταχραστές, τα κλεμμένα των μεγάλων σκανδάλων, που ταλανίζουν τα τελευταία έτη την Πατρίδα μας (Χρηματιστήριο, κλοπή αποθεματικών Ταμείων,  σκάνδαλο εξοπλιστικών, σκάνδαλο SIEMENS,  παραεμπόριο,  λαθρεμπόριο,  απομύζηση από τα TRANSFER MONEY και  τους GOLDEN BYERS,  κλπ.).


ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ,


          ΚΑΤΩ  ΤΑ  ΧΕΡΙΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!


        ΟΥΔΕΙΣ  έχει το δικαίωμα να καταδικάζει την Ελληνική
Οικογένεια, μέσα στην ίδια την Ελλάδα μας!


        ΟΥΔΕΙΣ έχει το "δικαίωμα", να λησμονεί ότι τα Ελληνόπουλα
είναι το μόνο αληθινό και βέβαιο μέλλον της Ελλάδος!


        ΟΥΔΕΙΣ  έχει το "δικαίωμα", να καταδικάσει την Πατρίδα μας σε αφανισμό...

Τα λόγια του ποιητή, κυριολεκτούν:
"είσαι τέρας,  ...τρώς, τρώς Μινώταυρε,
είναι σάρκες αυτές, δεν είναι αέρας,
          έτσι που πάς,  δε θ' απομείνει τίποτε..." (Οδ.  Ελύτης)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


      Ο Πρόεδρος                                     : Ο Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Γκουβάς:                           Δημήτριος Μανιατάς

Πρόσφατα άρθρα